Onze trainers

GEVEN ALLES VOOR JOUW SPORT

Persoonlijke aandacht en training op niveau is onze hoogste prioriteit. Wekelijks staan wij klaar om aan de ontwikkeling van kinderen te werken. Al een aantal jaar hebben onze trainers ervaring in de judo wereld, deze ervaring en kennis willen wij graag overdragen aan onze leerlingen. Passie en plezier zijn belangrijke aspecten tijdens onze lessen, zodat de leerlingen een mooie balans kunnen vinden!

WhatsApp_Image_2021-01-13_at_10.12.48-removebg-preview

Henk van de Haar

Over Henk

'' We stoppen nooit met leren! ''

De judo sport heeft in mijn leven altijd veel betekend, omdat ik van jongs af aan al veel judo en wedstrijden deed. In de 16 jaar dat ik aan de sport doe, heb ik inmiddels al heel wat ervaring en kennis opgedaan in de judo wereld. Na een lange periode aan wedstrijden te hebben gedaan, waarbij ik prachtige momenten heb mogen meemaken, besloot ik in 2017 om mijn opleiding te gaan halen voor judoleraar A en de wedstrijden voorlopig even achter me te laten. In deze maanden heb ik ook veel over andere aspecten van de judosport geleerd en heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen. We stoppen namelijk nooit met leren en dat maakt de sport zo uitdagend en leuk. In de lessen die ik geef probeer ik mijn leerlingen een stukje van deze passie mee te geven, hier haal ik energie uit!

Over Rick

'' Ik zorg ervoor dat alles goed verloopt! ''

Mijn naam is Rick van de Haar en ik ben de broer van Henk van de Haar. Ik beoefen het judo vanaf mijn 4e jaar en al snel ben ik met de wedstrijdtrainingen begonnen. Ik heb meerdere malen op het NK gestaan waar ik de top 10 heb behaald. Ik train zelf nog steeds om mijn techniek op pijl te houden en hoop binnenkort mijn 2e Dan te behalen. Ik assisteer en help binnen de sportschool waar ik nodig ben, meestal bij de judolessen van mijn broer, en af en toe neem ik lessen waar, indien dit nodig is. 

Vanaf 01-01-2021 ben ik officieel de manager van Sportschool van de Haar. Naast het invallen van de lessen zorg ik er ook voor dat alle lessen, zowel voor als achter de schermen, goed verlopen. Voor alle vragen ben ik het aanspreekpunt van Sportschool van de Haar, dus als u vragen heeft, stel ze gerust, ik ben u graag van dienst.

Schermafbeelding_2020-12-22_om_18.55.00-removebg-preview

Rick van de Haar

WhatsApp_Image_2021-01-13_at_10.12.33-removebg-preview

Thijs Hendrikse

Over Thijs

'' Ik wil anderen motiveren! ''

Hallo, ik ben Thijs Hendrikse en ik assisteer in de judolessen. Judoën en lesgeven zijn mijn passies en ik geniet er dan ook enorm van om dit als baan te mogen toepassen.

Ik houd er erg van anderen te motiveren, te helpen hun doelen te bereiken en nieuwe dingen te leren. Het is enorm gaaf om te zien dat kinderen erachter komen dat ze meer kunnen dan ze ooit hebben gedacht. Judo geeft hen zelfvertrouwen, behendigheid, discipline en zowel mentale als fysieke gezondheid. Hier haal ik enorme voldoening en energie uit. Assisteren is dan ook een baan die als hobby voelt.

Naast assisteren in de judolessen, studeer ik ook nog voltijd en is judo hierbij ook voor mij een manier om zowel mentaal als fysiek gezond te blijven. Ik judo 2 keer in de week en fitness daarnaast ook nog 2 keer in de week, waardoor ik erg fit ben. Ik ga mij dan ook vol inzetten om de judoka’s hun doelen te laten bereiken, te motiveren, te leren, en fit te laten worden.

Over Guus

'' Samen werken aan het behalen van jouw succes! ''

Toen ik als 4-jarige mijn eerste judo les volgde was ik gelijk verkocht. Ik ben nu al 14 jaar actief in het judo en ik ben nog steeds zo enthousiast als bij mijn eerste les. Ik vind naast het sociale aspect, vooral het technisch toe kunnen passen van judotechnieken in een wedstrijd een belangrijk onderdeel van het judo. In een wedstrijd probeer je de geleerde technieken toe te passen en leer je ook door te zetten. Om vervolgens in de training weer verder te werken aan je ontwikkeling. Omdat ik zelf ook nog actief wedstrijd judoka ben, weet ik wat de judoka’s ervaren in een wedstrijd en kan ik ze goed coachen bij de training en wedstrijden.

Ook ben ik gediplomeerd life coach wat mij helpt om het gedrag van de sporter beter te begrijpen en hier ook op in te kunnen spelen. Ik ben zelf veel bezig met sporten en ook regelmatig in de fitnesszaal te vinden, waar ik ook zo nu en dan inval als trainer.

WhatsApp_Image_2021-01-13_at_10.12.25-removebg-preview

Guus Ingargiola

WhatsApp_Image_2021-01-13_at_10.11.50-removebg-preview

Naysa Burgers

Over Naysa

'' Ik wil mijn passie voor judo delen. ''

Ik ben Naysa Burgers. Ik zit sinds dat ik 8 jaar oud ben op judo. Ik heb hier nog nooit een moment spijt van gehad en ik vind het nog steeds erg leuk om te doen! Daarom assisteer ik bij de judolessen. Sinds mijn 9e doe ik ook aan wedstrijden mee. Dit maakt het dat je echt een doel hebt om voor te trainen. Dat ik nu met de leerlingen mijn passie mag delen, door middel van hen les te geven, maakt het alleen nog maar leuker. 

Over Jessica

'' Dansen is een uitlaatklep! ''

Hoi, mijn naam is Jessica van de Haar. Samen met Sara Babaei geef ik dansles. In deze danslessen geven wij de stijl hiphop. Ik train zo’n 5 keer in de week en zit daarnaast nog op school. Ik dans al vanaf mijn 5e en het is echt mijn passie. Het is voor mij een uitlaatklep en ik kan er al mijn energie in kwijt. Bovendien vind ik dansen erg leuk door het team. Dansen kan een echte teamsport zijn, wat het nog mooier maakt. Sinds enkele jaren doe ik ook aan moderne dans. Hoe hiphop meer bestaat uit snelle en krachtige pasjes, is moderne dans meer een dans van emoties. In deze dansstijl kan ik daarom ook heel goed mijn emoties kwijt. De verschillende soorten dans vind ik een mooi aspect van dansen; iedereen heeft wel een stijl waar hij zich thuis bij voelt. Voor mij is dat voornamelijk hiphop. Mijn liefde voor dansen is begonnen toen ik 5 jaar oud was tijdens mijn eerste danslessen. Nu hoop ik, dat ik door middel van het geven van danslessen, dit gevoel ook aan anderen kan overbrengen.  

WhatsApp_Image_2021-01-13_at_10.12.08-removebg-preview

Jessica van de Haar

WhatsApp_Image_2021-01-13_at_10.12.17-removebg-preview

Sara Babaei

Over Sara

'' Het liefst dans ik de hele dag door! ''

Ik ben Sara Babaei. Ik dans al 10 jaar en dansen is echt één van mijn passies. Samen met Jessica bedenk ik de choreografieën en help ik de technieken verbeteren! Ik dans in een team samen met Jessica waarin we hard trainen, aan veel wedstrijden meedoen en strijden voor een titel bij het Nederlands Kampioenschap. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen om te gaan en haal daar veel plezier uit. Het liefst dans ik de hele dag door! Ook geef ik danslessen bij Sportclub Do-It in Barneveld en ik probeer elke dag te groeien en wat bij te leren! Mijn doel is veel plezier maken in de lessen, maar ook wel wat op te steken en elkaar beter maken. Hier haal ik mijn energie ook uit. Ik hoop jullie snel te kunnen zien en een leuk praatje te maken, tot dan!

Over Johan

'' Mijn doel is om jullie met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan! ''

Van sporten krijg ik energie en ik weet zeker dat jij dat ook krijgt! Om me kort voor te stellen, ik ben Johan en ik geef de fitness lessen. Sporten is altijd al mijn hobby geweest. Ik judo al sinds mijn 6e en de laatste jaren ben ik er ook bij gaan fitnessen en hardlopen. Ik heb een cursus tot 'fitnessinstructeur A' gevolgd en op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van de studie voeding en diëtetiek. Ik vind het leuk om met jongeren mijn sport ervaring te delen en ze te begeleiden, te motiveren en enthousiast te maken om te sporten omdat ik weet hoe goed sporten voor je is.
Sporten is namelijk niet alleen lichamelijk goed voor je, maar het is ook heel goed voor je geest. Als je gaat sporten maak je je hoofd even leeg. Hierdoor kan je er de rest van de dag weer tegenaan, en kan je 's nachts een stuk lekkerder slapen. Fitness is een super leuke sport want met fitness kun je heel veel spel / competitie / samenwerkingsvormen doen wat ik ook zal toepassen. Daarnaast wordt je lichaam er sterker door en krijg je een betere conditie.
WhatsApp_Image_2021-01-13_at_10.12.57-removebg-preview

Johan

KOM BIJ ONS SPORTEN!

MELD JE VANDAAG NOG AAN!