Onze trainers

GEVEN ALLES VOOR JOUW SPORT

Persoonlijke aandacht en training op niveau is onze hoogste prioriteit. Wekelijks staan wij klaar om aan de ontwikkeling van kinderen te werken. Al een aantal jaar hebben onze trainers ervaring in de judo wereld, deze ervaring en kennis willen wij graag overdragen aan onze leerlingen. Passie en plezier zijn belangrijke aspecten tijdens onze lessen, zodat de leerlingen een mooie balans kunnen vinden!

Henk van de Haar

Over Henk

De judo sport heeft in mijn leven altijd veel betekend, omdat ik van jongs af aan al veel judo en wedstrijden deed. In de 16 jaar dat ik aan de sport doe, heb ik inmiddels al heel wat ervaring en kennis opgedaan in de judo wereld. Na een lange periode aan wedstrijden te hebben gedaan, waarbij ik prachtige momenten heb mogen meemaken, besloot ik in 2017 om mijn opleiding te gaan halen voor judoleraar A en de wedstrijden voorlopig even achter me te laten. In deze maanden heb ik ook veel over andere aspecten van de judosport geleerd en heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen. We stoppen namelijk nooit met leren en dat maakt de sport zo uitdagend en leuk. In de lessen die ik geef probeer ik mijn leerlingen een stukje van deze passie mee te geven, hier haal ik energie uit!

Rick van de Haar

69034562_2466701516706379_9030372972914414409_n

Over Rick

Mijn naam is Rick van de Haar, 17 jaar oud en de jongere broer van Henk van de Haar.
Al een aantal jaar assisteer ik mijn broer met veel plezier bij het lesgeven.
Zelf beoefen ik de judo sport al vanaf mijn 5de en in 2019 heb ik mijn 1ste dan behaald.
Vanaf dat ik 6 jaar was draai ik al mee in het wedstrijdcircuit waar ik al een aantal diverse prijzen heb gewonnen, met als hoogtepunt een top 10 notering op het NK Judo.

KOM BIJ ONS SPORTEN!

MELD JE VANDAAG NOG AAN!